Største designmasteordre til dato

DAV NORDIC leverer 300 Mads Odgaard designmaster inklusiv specialfundamenter til Albertslund Kommune. Masterne er eftergivelige og med til at sikre trafiksikkerheden på Roskildevej, som i 2023 og 2024 gennemgår en omfattende renovering.

  • Ydelse: 300 Mads Odgaard designmaster
  • Bygherre: Albertslund Kommune
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Projektleder

Michael Pedersen

Salgschef
+45 40 19 21 39

Roskildevej er en af de mest trafikerede indfaldsveje på Sjælland. Hver dag passerer mellem 5.000 og 11.000 biler, og renoveringen af vejen har været ønsket længe. Vejen blev både forskønnet og trafiksikret ligesom den blev klimasikret og skal kunne klare en 5-års og en 50-års regnhændelse. Projektet omfattede Albertslunds del af Roskildevej, og alle master blev udskiftet med master med lang levetid og med LED-belysning, der kan give kommunen en besparelse på 50% på energiregningen.

Udsmykning og forskønnelse af Roskildevej

Albertslund Kommune har i en årrække prioriteret at udsmykke veje og pladser med designede master, og Roskildevej er ingen undtagelse. De 300 Mads Odgaard master er af aluminium og eftergivelige, som er med til at øge trafiksikkerheden. De blev leveret med en flot designbelysning, produceret af Louis Poulsen. Masterne fik tilført en anodisering, som giver en unik lys grå farve. Ud over masterne producerer DAV NORDIC også specialfundamenter på egen fabrik i Silkeborg til leverancen. For at kunne håndtere den meget store ordre, blev der etableret et aftagningslager på Sjælland. Alle master og fundamenter blev monteret af Bravida, som også stod for kabelføring mv.

Relaterede cases