Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer specialløsning til

Copenhagen Historic Grand Prix

​Copenhagen Historic Grand Prix har været afholdt på Bellahøj i København i 11 år, og hvert år har det krævet en række vejændringer. DAV NORDIC har nu udviklet en specialløsning, som gør en vigtig vejændring nemmere og hurtigere at udføre i fremtiden.

​Montering af specialmoduler fra DAV

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. Racerløbet, der hylder gamle klassiske biler har været afholdt i 11 år på Bellahøj i København. Mere end 38.500 gæster og 150 kørere besøger løbet, som viser den store opbakning til løbet

Trafikændringer på vejene

I det meget befærdede kryds Borups Alle/Frederikssundsvejleder en fodgængerovergang, gående trafikanter over den 6-sporede vej. For at sikre trafikanterne er der trafikmoduler på vejen, og indtil nu har det været en stationær løsning, som opbygges på vejen. Den løsning er tidskrævende at fjerne og kan tage op til en uge at etablere igen samtidig med, at processen er til stor gene for trafikken. Derfor har krydset haft en midlertidig løsning i en længere periode, imens man har ledt efter en bedre og mere sikker løsning. Den er fundet nu. 

Ny fleksibel trafiksikkerhedsløsning

Nu har DAV NORDIC imidlertid lavet en specialløsning til vejkrydset. Løsningen består af modulopbyggede trafikmoduler, som skydes sammen og boltes fast til underlaget. Det betyder, at de kan fjernes hurtigt og genetableres på under et døgn efter løbets afslutning. Trafiklysmasten, som er en del af trafikmodulet, kan monteres særskilt med eller uden trafikmodul, og det gør løsningen meget fleksibel. Der er leveret 3 moduler, som består af 7 enheder, og det er den første specialløsning inden for DAV NORDICS store sortiment af mobile trafikmoduler, der er fremstillet. 

Læs mere om trafikmoduler her

Udført 2024

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".